Tarieven

Ik kies er bewust voor om als onafhankelijk leefstijlpsycholoog te werken. Los van de reguliere GGZ en standaard protocollen.

De vergoeding vanuit de basis GGZ is zeer minimaal en veel klachten/problemen zijn uitgesloten van deze vergoeding, zoals burn-out en overspannenheid. Een bijkomend voordeel is dat je door deze onverzekerde zorg het eigen risico niet hoeft aan te spreken.

De NZa Nationale zorg autoriteit stelt tarieven vast dat psychologen kunnen hanteren.

Consulten tijdens en buiten kantoortijden zijn: 114,00 euro per consult . 

Marianne-Antuma-3

 

Voorafgaande het gesprek kan door diverse vragenlijsten in te zetten al voorwerk gedaan worden om de gesprekstijd zo efficiënt mogelijk te besteden en dat jij als client geen onnodige kosten hoeft te maken.

De gesprekken vinden plaats in de praktijk Visana Integraal Medisch Centrum te Zwolle of via een online omgeving. Ik maak gebruik van een digitale portal om direct in contact te komen met elkaar zonder eerst programma’s te moeten downloaden.

TIP VERGOEDING : het kan maar zo zijn dat je consult deels of volledig in aanmerking komt voor een vergoeding van je zorgverzekeraar. Dat is mooi meegenomen! Stuur een bericht via het contactformulier dan zoek ik het graag voor je uit.

 

 

 

 

 

 

 

 

De voordelen voor mijn keuze voor onafhankelijke zorg:

 Voor jou heeft dit de volgende voordelen:

  • Snel een oriëntatiegesprek.

  • Unieke combinatie van coaching & therapie.

  • Je bent geen nummer in de rij die met de eerste beschikbare hulpverlener wordt gematcht.

  • Geen doorverwijzing nodig van de huisarts.

  • Wél vergoeding vanuit je aanvullende zorgverzekering.

  • Geen lange intake procedure oftewel: direct aan de slag!

  • Geopend buiten kantoortijden: in de avond en op zaterdag.

  • Je bent vrij om een sessie te plannen wanneer jij dat wilt en zit niet vast aan een bepaald tijdsbestek.

  • Plus: het tarief is een stuk toegankelijker.

 

Contact

Neem contact op om een verkennend gesprek in te plannen. We stemmen samen jouw wensen af met mijn dienstverlening en we kijken of er een match is!

 

15 + 7 =

Bedrijf 1

Titel Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris dictum libero feugiat massa suscipit pharetra. Donec eu nibh vitae ipsum pulvinar aliquet ut sed lorem. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris dictum libero feugiat massa...
lees meer
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram